как да свържа халогените да светят,купих нови крушки монтирахме ги закачихме ги на буксите натискаме бутоните от вътре но не светят?някой има ли идея какво е?бушоните ги гледахме здрави са,някакво реле да няма някъде за тях или да не идва ток до тях?
Известие
Collapse
No announcement yet.
не ми светят халогените???
Collapse
X
-
значи под волана в ляво дето са бушоните отваряме и търсиме какво?как да разбера това реле работи ли има ли начин?релетата и бушоните са различни неща така ли?аз съм го отварял 1-2 пъти моето даже не знам какво има вътре,има некви подредени плоски цветни по права линия на редове явно бушони.
Comment
-
на мен отвреме на време ми чезнеше късите светлини,проблема беше в буксите,пръсках ги с контактен спрей и проблема се решаваше,но временно и после пак спрей.виж и ти да нее това но ако са и двата може да нее от буксите,но непречи да ги пръснешалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
ми мерихме си с лампа и мултицет,майсторчето вика нема ток,като тебе патих с копчетата за стъклата шоферското и се отказах накрая пръсни тръгне после пакслагах си аларма допълнително преди години за да мина застраховка може ли нещо алармаджията да е преебал.
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеРумене, я виж дали като натискате копчето цъка релето!
Comment
-
това е добре значи през копчето е свързано,интересно къде е ТОЦИ БЕГАЛИ къде се губи,не знам,другата седмица ще се освободя и ще и обърна внимание и ако намериме какво ще напиша,то в момента и 2 втулки на преден носач,2 прашника амортисьори,2 прашника на щангите на рейката,накрайник на кормилна рейка,2 лагера макферсон блокирали,големият едвам го намерих прашника-акоердеона,виеща задна главина,заден тампон,задна втулка,алуминиева джанта за заваряване е дадена,свещи,гърне избушено пърди, но ми останаха 2-3 неща от миналата седмица от реставрацията едното са халогените.,днес съм на свещи и джанта от заваряване са готови,всеки ден ще е така до победата,
Comment
Comment